ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΖΩΝΙΚΗ!


ΤΕΤΑΡΤΗ 23-10-2013

του Κρίνου Μακρίδη*


 


Σε δηλώσεις του προ ημερών σε ραδιοτηλεοπτικό σταθμό, 
ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης ανέφερε ότι η Κερύνεια δεν πρόκειται ποτέ να επανακτηθεί και οι Κερυνειώτες πρόσφυγες δεν πρόκειται να επιστρέψουν ποτέ στις οικίες τους, είτε με λύση είτε χωρίς λύση. 

Ο ίδιος δε, κατά δήλωση του το ξεκαθάρισε αυτό επειδή, λέει, δεν θέλει να κοροϊδεύει τους πρόσφυγες. Στην συνέχεια βεβαίως, μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν, θέλησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του συγγράφοντας και κλαυθμηρίζοντας  ένα άρθρο σύμφωνα με το οποίο οι δηλώσεις παρερμηνεύτηκαν και ότι αυτό που εννοούσε ήταν ότι η Κερύνεια δεν θα επιστρέψει υπό Ελληνοκυπριακή διοίκηση. 

Φυσικά καμμία παρερμηνεία των δηλώσεων του δεν έγινε. 
Απλώς ο κ. Τορναρίτης ομολόγησε την προδοσία που τεκταίνεται εις βάρος του λαού, η οποία προδοσία είναι γεγονός ότι από το 1976 οπότε υιοθετήθηκε από την Ελληνοκυπριακή ηγεσία η λύση της ομοσπονδίας και ιδίως από το 1977 που υπογράφηκαν οι Συμφωνίες Κορυφής, αυτό το οποίο επιδιώκεται από το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας είναι η υπογραφή μιας λύσης η οποία θα νομιμοποιεί την διχοτόμηση και τα τετελεσμένα της εισβολής, με την παροχή στην πλευρά μας κάποιων εδαφικών ανταλλαγμάτων. 
Πάνω σ’ αυτή την βάση διεξάγονται τόσα χρόνια οι συνομιλίες, αυτό το νόημα προσδίδεται στον όρο Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία και αυτή είναι και η αποκρυσταλλωμένη πεποίθηση του ξένου παράγοντα. 
Μια απλή ανάγνωση των βιβλίων και των άρθρων που έχουν γράψει ημεδαποί (βλ. βιβλία Πόλυ Πολυβίου) αλλά και αλλοδαποί εμπλεκόμενοι με το θέμα, θα καταδείξει του λόγου το αληθές. 
Με βάση αυτό τον σχεδιασμό μεγάλα τμήματα του κυπριακού χώρου αρχαιόθεν Ελληνικά, θα τουρκοποιηθούν δια παντός με την κάλπικη ιδεολογία ότι αυτή είναι η αναπόφευκτη πορεία των πραγμάτων εφόσον χάσαμε τον πόλεμο. 
Παραταύτα ανερυθρίαστα εμπαίζουν για 39 χρόνια τους πρόσφυγες, υποσχόμενοι ότι με λύση ΔΔΟ όλοι θα επιστρέψουν στις οικίες τους έστω και υπό Τουρκοκυπριακή διοίκηση.
Το ερώτημα που τίθεται είναι αν οι δηλώσεις Τορναρίτη αποτελούν τον προπομπό μιας εκστρατείας μαζικού πειθαναγκασμού του λαού και την πολιτική της Κυβερνήσεως Αναστασιάδη για να αποδεχτεί ως αναπόφευκτη την ως άνω απαράδεκτη λύση, υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης. 
Η απάντηση δεν μπορεί παρά να είναι καταφατική εάν το όλο γεγονός συσχετιστεί με ορισμένα άλλα συμβατά των ημερών μας όπως διώξεις Χρυσή Αυγή, εκστρατεία δυσφήμισης του πατριωτικού αντικατοχικού Κινήματος κ.τ.λ. της Κύπρου. 
Το ΚΕΑ δηλώνει ότι και αυτές οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις δεν θα περάσουν καθ’ όσον θα προσκρούσουν στην ομόθυμη αντίσταση του λαού μας ο οποίος πλέον είναι υποψιασμένος και δεν τρώει κουτόχορτο, όπως φάνηκε από τις έντονες αντιδράσεις από όλο το φάσμα της κοινωνίας στις απαράδεκτες και προδοτικές δηλώσεις Τορναρίτη, ο οποίος γι’ αυτό τον λόγο έσπευσε να ανασκευάσει.
* Πρόεδρος, Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης (ΚΕΑ) Κύπρου


ΠΗΓΗ. elkeda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου