ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ο διοικητής του χρεοκοπημένου ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος αποφάσισε να κάνει ένα δωράκι σε βουλευτές και δημάρχους


ΤΡΙΤΗ  13-8-2013

rovertos-spiropoulosΠροκαλώντας βάναυσα την κοινωνία που βρίσκεται στα κάγκελα, έτοιμη να εκραγεί και εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση, ο διοικητής του χρεοκοπημένου ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος  αποφάσισε να κάνει ένα δωράκι σε βουλευτές και δημάρχους, προσηλωμένος πάντα στο δόγμα του Γιώργου Παπανδρέου «λεφτά υπάρχουν».
Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος χαρίζει σε βουλευτές και δημάρχους πλασματικά χρόνια ασφάλισης αυξάνοντας το πόσο της σύνταξης τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αναξιοπαθούντων βουλευτών και δημάρχων εισπράττει 3, 4 και 5 συντάξεις. Την ίδια ώρα πετσοκόβονται οι συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων οι οποίοι αντιμετωπίζουν το φάσμα της πείνας και στραγγαλίζονται οι στρατιωτικοί καθώς και άλλες κατηγορίες εργαζομένων. Βεβαίως, είναι γνωστή η διαχειριστική ικανότητα του κυρίου Σπυρόπουλου και ο σεβασμός που δείχνει στη κοινωνία και στο δημόσιο χρήμα.
Είναι αυτός που ως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ κατασκεύαζε πολυτελή γυμναστήρια για τον Γιωργάκη και την Μπιρμπίλη εκτοξεύοντας το χρέος του ΠΑΣΟΚ στα 150 εκατ. ευρώ. Επί της διοικήσεως του, ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός οργανισμός της χώρας, το ΙΚΑ, έχει καταρρεύσει και υπηρεσίες του ιδρύματος ασχολούνται μόνο με χαριστικές ρυθμίσεις χρεών διαπλεκόμενων επιχειρηματιών.

ΠΗΓΗ. lykavitos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου