ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Δωρεάν ίντερνετ και συνέργιες με ταξί, λεωφορεία οι «προσφορές» της ΤΡΑΙΝΟΣΕ


ΠΕΜΠΤΗ 15-8-2013

Τις παροχές και υπηρεσίες που προσφέρει για την καλύτερη και πιο άνετη μετακίνηση των επιβατών, αλλά και τον προγραμματισμό της έγκαιρης έκδοσης των εισιτηρίων τους, υπενθυμίζει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών.
Μεταξύ άλλων οι επιβάτες που θα επιλέξουν το τρένο για τις μετακινήσεις τους, θα μπορούν μέσω του φορητού τους υπολογιστή με χρήση usb stick ή του κινητού τους τηλεφώνου να έχουν πρόσβαση στο ιντερνετ χάρη στην υπηρεσία βελτιωμένης ψηφιακής επικοινωνίας που παρέχεται σε βαγόνια με την αντίστοιχη ένδειξη.
Επίσης, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθήνας η υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΣΕ Free Wi-Fi Hot Spot παρέχει δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στο ίντερνετ για 30 λεπτά.
Ακόμη όσοι έχουν προορισμό τη Θεσσαλονίκη θα μπορούν να συνδυάσουν τη μεταφορά τους στις συνοικίες της πόλης με την υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ επωφελούμενοι από τη σημαντική  έκπτωση στο κόμιστρο.
Οι ταξιδιώτες με  προορισμό το λιμάνι του Πειραιά  έχουν πρόσβαση στις προβλήτες στο ύψος της Πύλης Ε5, για να συνεχίσουν το ταξίδι τους με πλοίο.
Πρόσφατα έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους η λεωφορειακή γραμμή Θεσσαλονίκη - Φιλιππούπολη και η μεταφορά με λεωφορείο των παραθεριστών από το σταθμό Ν. Πόροι στις παραλίες της Πιερίας και αντίστροφα.
Τέλος, στη διάθεση των ταξιδιωτών βρίσκεται και τηλεφωνική γραμμή 14511 όπου μπορούν πλέον όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο να κλείνουν τηλεφωνικά τα εισιτήριά τους. 

ΠΗΓΗ. metaforespress



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου