ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΣΥΡΙΖΑ - Π. Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση δεν έχει τη δημοκρατική νομιμοποίηση να υπογράψει νέο μνημόνιο


ΚΥΡΙΑΚΗ 25-8-2013

Π. Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση δεν έχει τη δημοκρατική νομιμοποίηση να υπογράψει νέο μνημόνιο Με αφορμή τις δηλώσεις Γερμανών αξιωματούχων για νέο δανεισμό της Ελλάδας, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης με δήλωσή του, επιτίθεται στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών και τονίζει ότι η σημερινή κυβέρνηση στερείται δημοκρατικής νομιμοποίησης, δεν έχει το δικαίωμα να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο και να υπογράψει ένα νέο μνημόνιο και νέα μέτρα.
Ο κ. Σκουρλέτης σημειώνει ότι άφωνοι και αποσβολωμένοι, τόσο ο κρυπτόμενος πρωθυπουργός όσο και ο κ. Στουρνάρας παρακολουθούν το χρέος να εκτινάσσεται αναμένοντας το νέο μνημόνιο, το οποίο, όπως και τα προηγούμενα, θα έχει γραφτεί από τους πιστωτές στο Βερολίνο.
Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι οι άνεργοι, οι νέες και οι νέοι, οι συμπολίτες μας που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, οι εργαζόμενοι στην υγεία και την αυτοδιοίκηση, οι καθηγητές στα σχολεία δεν θα επιτρέψουν να τους διαλύσουν κι άλλο τη ζωή. Θα επιστρέψουν τα τελεσίγραφα στους συντάκτες τους, γιατί δεν αξίζει στην πατρίδα μας μια τέτοια κυβέρνηση σαν τη σημερινή.

ΠΗΓΗ. cebil

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου