ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ

Απίστευτος εκνευρισμός επικρατεί στα Σκόπια, με την φημολογία και μόνο ότι στην Αμφίπολη Σερρών βρέθηκε τάφος που μπορεί να ανήκει στον βασιλιά της Μακεδονίας Αλέξανδρο.

Η είδηση έχει φτάσει – αυτό έλειπε- στην γειτονική χώρα και μάλιστα φημολογείται ότι έχει πέσει εμπάργκο, να μην αναπαραχθεί πουθενά η είδηση σε ΜΜΕ, καθώς η FYROM στηρίζει το τουριστικό της προϊόν, πάνω στον μύθο ότι είναι η χώρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Και πράγματι σε ιστοσελίδες των Σκοπίων η έτσι και αλλιώς μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη δεν αναφέρεται πουθενά.

Έλληνας που ζει και εργάζεται στα Σκόπια και δεν θέλει να αναφερθεί το όνομα του, καθώς έχει επιχείρηση στην γειτονική χώρα, μας μετέφερε, πως η είδηση της ανακάλυψης του τεράστιου τάφου, είναι κεντρικό θέμα συζήτησης.

Σκεφτείτε μόνο αν αποδειχτεί πως ο τάφος είναι πράγματι του Αρχαίου Μακεδόνα, οι Σκοπιανοί θα αυτοδιαφημίζονται ως η χώρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τόσο ο τάφος του πατέρα του όσο και του ίδιου θα είναι στην Ελλάδα… Κανονικό στραπάτσο. Είναι αυτό που λένε πως ο κλέφτης και ο ψεύτης το πρώτο χρόνο χαίρονται…  makeleio.gr



ΠΗΓΗ. greekmagazino

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου