ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

3η Γιορτή Circulo Cooperativa στο Ναύπλιο!


ΤΕΤΑΡΤΗ 21-8-2013

 
 
Θανάσης Παπακωνσταντίνου/ Παύλος Παυλίδης& BMovies /The Mighty N/Halfnote!! Χωρίς είσοδο, στην παραλία Καραθώνα!
Η Γιορτή που έγινε θεσμός με την συμμετοχή και στήριξη χιλιάδων ανθρώπων τα τελευταία 2 χρόνια, έρχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο γνωστό σημείο της παραλίας Καραθώνα στο Ναύπλιο. Ακριβώς πάνω στην θάλασσα!!
Την σκυτάλη, από το περσινό μεγαλειώδες γλέντι που μας προσέφεραν ο Γιάννης Χαρούλης, οι Imam Baildi και οι Pure Seconds, παίρνουν ο λατρεμένος Θανασάρας Παπακωνσταντίνου και ο μαγευτικός Παύλος Παυλίδης με τους B-Movies!
Σας προσκαλούμε, λοιπόν, από το απόγευμα της 23ης Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή, στην 3η Γιορτή Circulo Cooperativa.
Με μία εντυπωσιακή παραγωγή αντίστοιχη της καλλιτεχνικής εμβέλειας των δύο καταξιωμένων δημιουργών αλλά και των χιλιάδων φίλων που αναμένεται να πλημμυρίσουν και φέτος την παραλία, ελάτε να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές και μοναδικές συγκινήσεις στην μεγαλύτερη ανοιχτή-ελεύθερη μουσική απόδραση και του φετινού καλοκαιριού!
Tην 3η Γιορτή θα ανοίξουν 2 αξιόλογες και πολλά υποσχόμενες μπάντες με άμεση σχέση με την περιοχή μας. Η The Mighty N και οι Halfnote!
ΥΓ: Μην ρωτάτε για εισιτήριο εισόδου! Η εκδήλωση είναι -και πάλι- Δωρεάν! :)

Στην παραλία όπως κάθε χρόνο θα υπάρχουν 5 σημεία εξυπηρέτησης με προϊόντα που θα διατίθενται από το Circulo Cooperativa.
Σε μεγάλο βαθμό η άρτια διοργάνωση και η επιτυχία της Γιορτής εξαρτάται -πέρα από τους χορηγούς και υποστηρικτές- και από την λειτουργία των μπαρ.
Φροντίζουμε να παρέχουμε τα πιο απαραίτητα προιόντα στις πιο ρεαλιστικές τιμές.
Αυτός είναι ο φετινός τιμοκατάλογος:
Νερό 0,50l : 0.50
Αναψυκτικά : 2.00
Μπύρα Heineken 0,40l / Τσίπουρο / Κρασί : 3.00
Μοχίτο : 5.00
Σουβλάκια : 1.50

Μετά από συνεννόηση με τα δύο κοινωνικά παντοπωλεία της περιοχής μας, αποφασίστηκε την ημέρα της 3ης Γιορτής να υπάρχει διαμορφωμένος χώρος στην Καραθώνα για την συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών ατομικής υγιεινής.
Ας στηρίξουμε όλοι μαζί, όπως μπορούμε την ύπαρξη και την λειτουργία αυτών των δύο κινήσεων.
Γιατί...και η αλληλεγγύη είναι όπλο μας.

ΠΗΓΗ. moriasnow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου