ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Το νέο οργανόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος για την Διεύθυνση Ελέγχου, Διαχείρισης και Αποθήκευσης Καυσίμων


ΚΥΡΙΑΚΗ 26-5-2013

Το νέο οργανόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος από το οποίο - αιφνιδιαστικά - έχει αφαιρεθεί η Διεύθυνση Ελέγχου, Διαχείρισης και Αποθήκευσης Καυσίμων!


Το είχαν ζητήσει δύο ημέρες νωρίτερα, οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών, ώστε να δρουν ανεξέλεγκτα...

Στο µάτι έχουν βάλει οι µεγάλοι της εµπορίας καυσίµων τις πιο παραγωγικές υπηρεσίες του δηµοσίου... Μέσω νέας επιστολής και µε τις ευλογίες της ηγεσίας του ΥΠΕΚΑ, η οποία δηµόσια αρνείται µια τέτοια εξέλιξη, καταργείται η διεύθυνση ελέγχου καυσίµων και η προστασία των καταναλωτών, καθώς ο έλεγχος «ιδιωτικοποιείται»

Στην επιφάνεια έρχεται για µια ακόµη φορά, µετά από επιστολή του Συνδέσµου Εταιρειών Εµπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδας (ΣΕΕΠΕ) που ζητά την ανάληψη του ελέγχου στα καύσιµα, το κατάπτυστο σχέδιο της κυβέρνησης Σαµαρά για την υποβάθµιση κάθε παραγωγικής υπηρεσίας του δηµοσίου, που οδηγεί στην ανάθεση των πάσης φύσεως δραστηριοτήτων σε ιδιωτικές εταιρείες! 

Η υλοποίηση των εντολών, που έχει λάβει η µνηµονιακή κυβέρνηση από την τρόικα για απελευθέρωση της αγοράς από κάθε είδους έλεγχο και εξυπηρέτηση των µεγαλοσυµφερόντων, αποκαλύπτεται και µέσω του νέου οργανογράµµατος του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) που προωθείται προς υλοποίηση.

ΠΗΓΗ: http://www.toxwni.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου