ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Απλήρωτοι εργαζόμενοι ΠΑΣΟΚ: Πουλήστε τις βίλες και πληρώστε μας!

Με μία ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους 12 μήνες, καταφέρονται κατά των πρώην και νυν «αφεντικών» τους.
Απλήρωτοι εργαζόμενοι ΠΑΣΟΚ: Πουλήστε τις βίλες και πληρώστε μας!
Ολόκληρη η ανακοίνωση των απλήρωτων εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ, όπως αναρτήθηκε στο blog που διατηρούν:

«Χαιρετίζοντας την παρέμβαση της συναγωνίστριας από την Ισπανία προς στους 5άστερους της «Σοσιαλιστικής Διεθνούς» πολύ θα θέλαμε να ξέραμε την αντίδραση της, όχι μόνο τη δική της, αλλά και των υπολοίπων ηγετών όταν μάθαιναν ότι οι υπάλληλοι στο κόμμα του Προέδρου της Γ. Παπανδρέου, στο ΠΑΣΟΚ δηλαδή, είναι απλήρωτοι εδώ και ένα χρόνο!!!!.
Ποια λοιπόν η αξιοπιστία όλων αυτών των ηγετών?
Πώς να λάβει ο κόσμος ως ειλικρινή λοιπόν την ευαισθησία που εξέπεμψαν προς το σύνολο των εργαζομένων της Ευρώπης (που υποτίθεται ότι ως «Σοσιαλιστές» έχουν), όταν φέρονται έτσι στους δικούς τους εργαζόμενους, στο ΠΑΣΟΚ, κόμμα που προέρχεται ο Πρόεδρος τους?
Οι μέρες κυλούν προς το συνέδριο, και πέρα από διαρροές ότι πριν την διεξαγωγή του θα λήξει το ζήτημα μας, διαρροές στα τηλέφωνα αλλά και στα ΜΜΕ, εμείς δεν έχουμε καμία άλλη τέτοια ένδειξη.
Οι προσπάθειες μας είναι να λάβουν γνώση οι συνάδελφοι αλλά και οι ηγεσίες των Σοσιαλδημοκρατικών Κομμάτων στην Ευρώπη, και σε αυτήν την κατεύθυνση είμαστε σε καλό δρόμο.
Προειδοποιούμε:

"ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!
ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου