ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Δήμος Πατρέων

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι

Κλειστός παραμένει σήμερα ο δήμος Πατρέων, όπως και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, σύμφωνα με τις αποφάσεις που πήραν το δημοτικό και το περιφερειακό συμβούλιο.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι του δήμου και της περιφέρειας συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της διαθεσιμότητας.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο της Πάτρας και στη συνέχεια έκαναν πορεία στους δρόμους της πόλης. Η πορεία κατέληξε έξω από το κτίριο της Α΄ ΔΟΥ, όπου οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη, για περίπου μία ώρα και αποχώρησαν.

Στο μεταξύ, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με επιστολή του προς τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ζητάει την αναστολή, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, της εφαρμογής του νόμου για τη διαθεσιμότητα. Ο περιφερειάρχης, στην επιστολή του, επισημαίνει ότι «παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα πολλά σημεία του νόμου και παράλληλα υπογραμμίζει ότι ο νόμος που ψηφίστηκε είναι άδικος και ισοπεδωτικός».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου